BARAN RESTAURANT

BARAN RESTAURANT heerlijk eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1285 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Baran Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 21:37 Altijd lekker
12 mei 2022 om 23:08 Niet prijzig in vergelijking met andere restaurants en het eten is beter!
11 mei 2022 om 20:58 Eten was ok maar prijzen slaan nergens meer op voor wat je krijgt
7 mei 2022 om 21:16 De beste kapsalon tot op heden. Super!
30 apr 2022 om 9:50 Het was weer heerlijk Liefs, Brenda Vogelzang (juffie)
30 apr 2022 om 0:11 Prima op tijd, en het eten was weer lekker!
29 apr 2022 om 22:32 Altijd heel smaakvol en op de tijd bezorgd die je afspreekt , tevens zeer vriendelijk personeel
28 apr 2022 om 20:08 Altijd goed en lekker
27 apr 2022 om 19:33 Weinig vlees, voorkeuren zijn niet goed doorgekomen. Was niet lekker warm meer :( Niet wat we gewend zijn.
26 apr 2022 om 23:25 Het vlees was niet lekker sommige zelfs hard en geen smaak. Het broodje wat we hadden besteld zat volgepropt met knoflooksaus en sla het eten ertussen geplet en 2 stukjes geld in prullenbak. Wij hebben hiervan geleerd en bestellen hier nooit meer!
25 apr 2022 om 23:38 Lekkere mixed grill en nog goed warm bezorgd.
25 apr 2022 om 1:57 Heerlijk gegeten en veel rijst en vlees Kreeg niet alles op , ik had een mixed grill