BARAN RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1421 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Baran Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 20:21 Duurde helaas erg lang voordat het kwam en was het niet heel veel voor het geld maar het was het waard! Eten was goed warm en heel lekker. Top falafel.
20 jan 2023 om 22:40 Incorrect order
17 jan 2023 om 14:52 Veel patat weinig vlees jammer
14 jan 2023 om 19:55 Eten was koud Knoflook en sambel gevraagd maar ik krijg eten zonder Pizza doos was open
6 jan 2023 om 19:57 Eten top zoals gewoonlijk, binnen 30 min bezorgd, half uur sneller dan verwacht
31 dec 2022 om 8:17 Heerlijk eten, altijd goed. Vriendelijke bezorging .
27 dec 2022 om 1:43 Eten was super lekker en goed warm ook. Zeker aanrader
22 dec 2022 om 22:16 Heerlijk eten en snelle bezorging
22 dec 2022 om 16:48 Voor de prijs die je betaald heel weinig vlees meer patat en komkommer dan vlees je verwacht wel meer als je er zo prijs voor betaald. Veder smaakt het wel goed.
20 dec 2022 om 9:44 Wij zijn geen fans van thuisbezorgd eten, maar door corona waren we genoodzaakt iets te laten bezorgen. We zijn aangenaam verrast. Het eten werd behoorlijk op tijd bezorgd. Het was goed warm en zeer smakelijk (zelfs de patat). Prima!
18 dec 2022 om 23:50 Koud eten & als excuus koud buiten.
18 dec 2022 om 20:43 Eten was lekker maar duur voor wat je krijgt, was echt weinig. Bezorgtijd was extreem lang.